Hodnocení obchodu na Zboží.cz Indukční ohřev DAWELL DHI-44F | Profisvarecky

Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Indukční ohřev DAWELL DHI-44F | Profisvarecky

Kvalitní prověřená svařovací technika
 
Registrace
 
 
 
NAŠE NABÍDKA Výrobce Články Zavoláme Vám
Telefon. objednávky

Můžete objednat i telefonicky
na tel. č. 603452858

Ověřeno zákazníky
 
 

Indukční ohřev DAWELL DHI-44F

Číslo výrobku:
DHI44F
Výrobce:
Naše cena s DPH:
84.095 Kč
Naše cena bez DPH:
69.497 Kč
Termín dodání:
týden
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Doprava po ČR zdarma


DHI-44F WORKSHOP
je přenosný dílenský indukční ohřev s vestavěným vodním chlazením indukčního hořáku a výměnnými nástavci indukčních cívek. Standardně je přístroj vybaven dvoumetrovým hořákem s boční (fokusační) cívkou. Ostatní typy indukčních cívek jsou řešeny jako dodatečné příslušenství a jsou určeny pro různé druhy ohřevu feromagnetických a vodivých materiálů. Fokusační cívky jsou určené na ohřev materiálu přiložením a kruhové cívky nasunutím na ohřívaný materiál.
Indukční ohřev DHI-44F WORKSHOP disponuje celou řadou inovativních funkcí pro efektivní a rychlý ohřev šroubů, matic, hřídelí, ložisek, profilů, kulatin, plechů atd.
DHI-44F WORKSHOP má plynulou regulaci výkonu v rozsahu 10-100 % a přehledný displej, na kterém se zobrazují nastavené a naměřené hodnoty. Dále je vybaven časovačem umožňujícím jednoduše navolit požadovaný čas ohřevu, což ve spojení s režimem řízeného výkonu umožní relativně přesný a opakovatelný ohřev s řízeným vnesením tepla, tj. ohřevu na danou teplotu. Konektor dálkového ovládání umožňuje připojení pedálu dálkového ovládání. USB konektor je připraven pro případný softwarový upgrade přístroje DHI-44F WORKSHOP.


Použití

Díky vysokému výkonu, malým rozměrům a nízké hmotnosti najde DHI-44F WORKSHOP uplatnění v dílnách, autoservisech, opravárenství obecně, výrobách, údržbách a průmyslu. Podstatnou výhodou DHI-44F WORKSHOP v porovnání s jinými metodami ohřevu je bezpečnost, jednoduchost a rychlost ohřevu a použití a to zejména ve srovnání s ohřevem plamenem. Použití indukčního ohřevu DHI-44F WORKSHOP je navíc čisté a ekologické.


Technické parametry

Napájecí napětí     230 V/50 Hz
Příkon                   3,5 kW
Výst. ind. výkon   3,5 kVA
Regulace výkonu   10 - 100 %
Regulace pole        30 - 100 %
Prac. frekvence     18 - 60 kHz
Délka hořáku         2 m
Krytí                      IP 22
Rozměry               200 x 200 x 440 mm
Hmotnost               13,5 kg
Obsah chl. kapaliny 2,5 l

 
 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz